Kalho Adri

Üdvözellek, KALotai-HOváth ADRIenn Erika vagyok.

A változás, amely után sóvárogsz, nincs messze tőled! Mert nincs rajtad kívül. Benned van!

Szepes Mária, magyar író, költő

Eredeti végzettségem közgazdász, marketinges. 15 évnyi televíziós marketing tapasztalat és a saját önismereti utam vezetett addig, hogy coach legyek.

Tapasztalatom szerint minden ember életében előfordulnak elakadások. Minden ember érezheti úgy, hogy boldogtalan, szembesül azzal, hogy egy-egy döntés meghozatalához nincs meg a kellő bátorsága, érik kudarcok, nehézségek.

11 éve foglalkozom önismerettel. Ennek köszönhetően már másként tekintek önmagamra, a világra és a környezetemben élő emberekre. Ma már nem a kudarctól félek, hanem kihívásként tekintek a feladataimra. Ma már ki tudok állni önmagamért, merek nemet mondani.

Megéltem én is a burnout szindrómát (kiégés) de az önismeretnek, a módszereknek és technikáknak (amelyeket elsajátítottam) köszönhetően megtaláltam a kiutat. Pozitív jövőkép kialakításával, az önismereti iránytű módszerének elsajátításával és a Vista Verde Oktatási Központban elvégzett képzésnek köszönhetően life coach lettem.

Amennyiben Te is szeretnél kiegyensúlyozottabb és bátrabb lenni, Te is szeretnél egy pozitív jövőképet kialakítani és azt megvalósítani, fordulj hozzám bizalommal.

Ha elérkezettnek látod az időt a változásra, fordulj hozzám bizalommal!

Vélemények

Adrit önismereti útjának egyik állomásán ismertem meg. Azon klienseim közé tartozott, akiben már megértek a válaszok és mindössze néhány kérdés feltevésére volt szükség. Mivel több, mint nyolcévnyi önmunka volt mögötte, hamar meglettek a felismerései és rövid időn belül össze tudta foglalni, milyen belső értékekkel rendelkezik. Legfőbb adottságai: pozitív, életigenlő gondolkodása és nem utolsó sorban, a fejlett intuíciója, amelyek szilárd alapokat adhatnak más útkeresők támogatásában. Az általa elsajátított önismereti iránytű, meggyőződésem alapján, új és hatékony módszer tud lenni mindazoknak, akik szeretnék jobban megismerni önmagukat.

Szarka Zita - holisztikus szemléletű life coach

Kérdésed van?

Itt írhatsz nekem