Kalho Adri

Üdvözellek, KALotai-HOváth ADRIenn Erika vagyok.

A változás, amely után sóvárogsz, nincs messze tőled! Mert nincs rajtad kívül. Benned van!

Szepes Mária, magyar író, költő

Eredeti végzettségem közgazdász, marketinges. 15 évnyi televíziós marketing tapasztalat és a saját önismereti utam vezetett addig, hogy coach legyek.

Tapasztalatom szerint minden ember életében előfordulnak elakadások. Minden ember érezheti úgy, hogy boldogtalan, szembesül azzal, hogy egy-egy döntés meghozatalához nincs meg a kellő bátorsága, érik kudarcok, nehézségek.

11 éve foglalkozom önismerettel. Ennek köszönhetően már másként tekintek önmagamra, a világra és a környezetemben élő emberekre. Ma már nem a kudarctól félek, hanem kihívásként tekintek a feladataimra. Ma már ki tudok állni önmagamért, merek nemet mondani.

Megéltem én is a burnout szindrómát (kiégés) de az önismeretnek, a módszereknek és technikáknak (amelyeket elsajátítottam) köszönhetően megtaláltam a kiutat. Pozitív jövőkép kialakításával, az önismereti iránytű módszerének elsajátításával és a Vista Verde Oktatási Központban elvégzett képzésnek köszönhetően life coach lettem.

Amennyiben Te is szeretnél kiegyensúlyozottabb és bátrabb lenni, Te is szeretnél egy pozitív jövőképet kialakítani és azt megvalósítani, fordulj hozzám bizalommal.

Ha elérkezettnek látod az időt a változásra, fordulj hozzám bizalommal!

A kapcsolatfelvétel alkalmával egy fél órás telefonos egyeztetés keretében átbeszéljük a problémát és az elérni kívánt célt. Ez kötelezettségmentes és díjtalan.

Kérdésed van?

Itt írhatsz nekem