Coaching

Segíthet az egyéni boldogság és kiegyensúlyozottság elérésében. Egyensúlyban tarthat, hogy könnyebben megbirkózz az életed során kialakult problémákkal és a coaching folyamatnak köszönhetően megteremtheted a harmóniát a mindennapjaidban.

„A sikerhez vezető legrövidebb út az, amelyiken elindulsz.”

Ronil Caine, magyar író

Számodra is ismerős kérdések ezek?

Gyakran és régóta felteszed magadnak ezeket a kérdéseket?

Jó hírem van! Elindult benned az igény arra, hogy megismerd önmagad. Ehhez tudok neked segítséget nyújtani a megfelelő coaching eszköztárat használva.

Life coachként feladatom, hogy objektívan világítsak rá azokra az
összefüggésekre, amiket nem mindig látunk tisztán amikor éppen egy nehéz élethelyzetben vagyunk. A nehézség lehet egy visszatérő probléma, konfliktushelyzet, régebb óta fennálló kényelmetlenség az életben, amiről bár tudjuk, hogy szükséges lenne kezdeni vele valamit csak abban nem vagyunk biztosak, hogy hogyan álljunk neki, vagy nem érezzük magunkat elég erősnek hozzá.

A coaching módszernek köszönhetően te magad fogsz rájönni arra, mennyi személyes lehetőség rejlik benned.

Segítek neked abban, hogy meglásd a kiutat az egyéni elakadásaidból, legyen az munkahelyi vagy párkapcsolati. Segíthetek a stresszkezelésben, konfliktus kezelésben, életmód váltásban. Továbbá abban is tudlak támogatni, hogy meg tudd teremteni az egyensúlyt a munka és a magánélet között, hogy jobban be tudd osztani az idődet, hogy motiváltabb legyél ez életed minden területén vagy akár abban is, hogy legyen életcélod és jövőképed.

Ha úgy érzed, hogy kiégtél vagy változtatnál, mert megelégelted, hogy újra és újra ugyanabban a helyzetben találod magad, mindig hasonló problémákkal kell szembenézned vagy ha azt érzed, hogy egyhelyben toporogsz, akkor itt az ideje, hogy megtedd az első lépést az önismeret felé vezető úton. Célom, hogy minél előbb visszavedd a saját életed feletti irányítást, önismeretre tegyél szert és egy idő után önállóan megtaláld a számodra legmegfelelőbb megoldásokat.

Hogyan zajlik

a coaching folyamat

Időpont egyeztetés

Kapcsolatfelvétel telefonon vagy emailben

Coaching ülés

A coaching ülés időtartama max. 90 perc

Cél kitűzése

"A sikerhez vezető legrövidebb út az, amelyiken elindulsz."
Ronil Caine, magyar író

Ha elérkezettnek látod az időt a változásra, fordulj hozzám bizalommal!

Vélemények

klienseim visszajelzései